Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Cookie- og Privacy Policy

Tack för besöket www.mentholatum.se!

Ägarinformation

Denna webbplats tillhandahålls av The Mentholatum Company Ltd 1 Redwood Avenue · Peel Park Campus, East Kilbride G75 5PE Skottland · Storbritannien Tel. : +44 1355 848484

Deklaration af websitets brug af cookies

CMS-system Säkerställer att webplatsen fungerar korrekt 1. part session – Teknisk nödvändighet

Cookies

Denna webbplats använder cookies i enlighet med ovanstående ändamål. En cookie är en liten textfil som lagras på din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök. Det finns ingen personlig information lagrad i våra cookies och de kan inte innehålla virus.För att förhindra användningen av cookies, ställ in dina personliga inställningar på datorn för att ta bort alla webbplats-cookies och / eller varna dig om cookies lagras.

Användning av personuppgifter

Mentholatum garanterar att den information vi förfogar i detta avseende, lagras på ett säkert sätt, förblir konfidentiell och endast användas för avsett ändamål.All personlig information som du lämnar kommer enbart att användas för att förbättra webbplatsen och ge information, produkter eller tjänster som du har begärt.Mentholatum kommer inte att lämna ut personlig information till tredje part.

Kontakt för personuppgifter

Har du lämnat personlig information till Mentholatum och vill att det tas bort, kan du när som helst kontakta oss på info.se@conaxesstrade.com

Skydd av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen förvaras dina personuppgifter säkert och konfidentiellt. Vi lagrar dina personuppgifter på datorsystem med begränsad åtkomst, som är belägna i kontrollerade anläggningar, och vår säkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra om vår användarinformation hanteras korrekt och kontinuerligt med hänsyn till dina rättigheter som användare. Däremot kan vi inte garantera 100 procent säkerhet vid överföring av data via internet. Det innebär att det kan finnas en risk för att andra obehöriga har tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. All personlig information som lämnas ut sker på egen risk.